In de lente en in de zomer gaan deuren en ramen weer open om te genieten van de frisse buitenlucht. Echter, met het mooie weer komt de stroom met insecten ook weer op gang. Vooral met eten en slapen levert dit ongemak op. Jammer genoeg dragen de insecten ook ziektes over en is het verstandig om ze op een afstand te houden.

Wij bieden u hiervoor de juiste oplossing voor, wij verkopen diverse soorten horren zoals de raaminzethor, de plissé hordeur of de raamvoorzethor.

Raaminzethor

De raaminzethor is de ideale oplossing voor uw draai-/kantelramen. De raaminzethor is met één klikbeweging te plaatsen, zonder schroeven en/of andere montagemiddelen. De raaminzethor kan altijd in het kozijn blijven zitten, ook als het raam gesloten is.

Plissé hordeur

De plissé hordeur die wij verkopen is de enige echte Originele Japanse hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaatst in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm toegepast worden.

De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde op- of in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden.

Raamvoorzethor

De raamvoorzethor is de ideale oplossing voor naar buitendraaiende en schuivende ramen.  uw draai-/kantelramen. De raamvoorzethor kan zowel aan de binnen- als buitenzijde worden gemonteerd en “valt” terug in de dagkant, maar kan ook op de dag worden gemonteerd. De raamvoorzethor kan altijd in of op het kozijn blijven zitten, ook als het raam gesloten is.